Zakaj?

Cukrpekarca je nastala v želji predstaviti ljudem piškotke, ki so ne samo zelo okusni ampak so nekaj posebnega tudi na pogled. Male umetnine iz maslenega testa okrašene s sladkorno (ticino) maso so namenjeni popestritvi raznovrstnih praznovanj – porok, rojstnih dni, obletnic, lahko pa si jih privoščite kar tako, brez posebnega razloga, da vam polepšajo vsakdan. Piškotki so ročno izdelani in prav vsak od njih je unikat.

Kaj?

Uporabljamo samo sveže in kvalitetne sestavine, zato so piškotki tudi zelo okusni. Piškotki, ki jih peče Cukpekarca so kvadratne oblike iz večih razlogov. Predvsem zato, ker se nam zdi najlepše kar štirikrat odgrizniti hrustljavi vogal piškotka. Pa tudi zato, ker so kvadratni piškotki kot slikarsko platno, ki kar čaka barve in oblike, da lahko zasije v vsej svoji lepoti.

Drugi o nas

cukrpekarca: piškotki kreativna tovarna

Kreativna tovarna

” Z veseljem smo se posladkali s piškotki, na katerih je bil naš logotip, s slastjo pa so jih pohrustali tudi naši partnerji in stranke. Neverjetno, kako je lahko piškotek, ki tako dobro izgleda, tudi tako zelo okusen. Odlična promocija za naše podjetje! “

Žiga, vodja projektov